Schietvereniging De Treffer is dé schietvereniging van Heino. De vereniging is opgericht in 1967 en bestaat daarmee al weer 50 jaar. De vereniging kent leden in alle leeftijdscategorieën van 15 jaar tot 80 jaar en is daarmee een vereniging waar zowel jong en oud deelnemen aan de luchtschietsport.

De vereniging is onder meer actief op evenementen in en rondom Heino zoals “De Heinose Pompdagen” en “Buurtfeest Elshof”. Ook organiseert de vereniging eigen evenementen waaronder het “Kromme Loop Toernooi”, recreanten avonden en de thuiscompetitie. Daarnaast neemt zij deel aan schietcompetities van de BTLS in o.a. Oldenzaal, Glanerbrug, Nijverdal, Raalte en Haaksbergen. Tevens organiseert de vereniging samen met 8 regionale schietverenigingen het Salland Toernooi. Kortom een zichtbare en actieve vereniging welke ook zeker voor de jeugd een belangrijke aanvulling vormt op het aanbod aan sportfaciliteiten binnen Heino.

Sponsoring is voor onze vereniging van groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de vereniging onder andere de mogelijkheid om goed onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van Heino, de vereniging en haar leden ten goede. Een levendige vereniging trekt meer leden en publiek, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren.

Veel van de huidige sponsoren van de vereniging steunen ons niet alleen om hun eigen naamsbekendheid en maatschappelijke betrokkenheid in de gemeenschap te vergroten, maar vooral ook omdat ze de vereniging en haar leden een warm hart toedragen.

Sponsor mogelijkheden

Heeft u ook interesse om onze vereniging te sponsoren en daarmee uw naamsbekendheid te vergroten? Download dan het formulier en kijk welke sponsormogelijkheid het beste bij uw bedrijf past.