Prijsuitreiking Heinose Pompdagen

Ook dit jaar is er tijdens het Daggie Old Heino weer veel geschoten bij de schietstand van Schietvereniging “De Treffer”. Tijdens deze wedstrijd schoten de dames en de jeugd “opgelegd” en moesten de heren “Vrije hand” schieten. En net als voorgaande jaren hebben de sponsoren weer prijzen beschikbaar gesteld voor de beste schutters. Zaterdag 8 oktober was het moment waarop de prijzen zijn uitgereikt.

Dat Heino tijdens de feestdagen ook druk bezocht wordt door internationale gasten bleek wel tijdens de prijsuitreiking. 2 van de winnaars zijn woonachtig in het buitenland en moesten zich laten vertegenwoordigen door familieleden hier uit de buurt.

De uitslag zag er als volgt uit:

Heren Score Dames Score Jeugd Score
1 Kevin Blankenvoorde 42 Emma Pekkeriet 47 Ben Neplenbroek 47
2 Jan Haije 41 mevr. v/d Kolk 46 Tristan Lopez 44
3 Erik Lozeman 38 Emma van Lier 44 Bente Huisman 44

Wij willen onze sponsoren hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze wedstrijd en wensen de prijswinnaars veel plezier met hun prijzen.

Meer foto’s van de prijsuitreiking zijn te vinden in ons foto album

Meepraten?
Draag gerust bij!