Ook dit jaar organiseert S.V. De treffer weer het “RegioBank Krommeloop Toernooi”. Tijdens dit jaarlijkse evenement strijden teams, bestaande uit vier personen, weer om mooie prijzen en natuurlijk de befaamde wisseltrofee “Het Krommeloop Geweer”.  Het evenement waarbij gezelligheid, strijd en sportiviteit wordt samengevoegd!

Het RegioBank Krommeloop Toernooi kent een grote belangstelling. De deelname is echter beperkt. Er kunnen 8 teams per avond deelnemen aan het toernooi en vol=vol. Geef je dus snel op om zeker te zijn van een plaats. Inschrijving voor deelname sluit op zaterdag 5 oktober. Inschrijving is alleen mogelijk via het formulier op deze pagina.

Wedstrijdavonden

Woensdag 16-10
Vrijdag 18-10 (vol)
Vrijdag 25-10 (vol)
Vrijdag 1-11 (Nog 1 plaats beschikbaar)
Vrijdag 8-11 (vol)
Vrijdag 15-11 (Nog 2 plaatsen beschikbaar)

De finale vindt plaats op: vrijdag 22-11.
Voor alle avonden geldt: aanvang 19:30
Deelname: € 20,00 per team

Wedstrijdreglement: klik hier

Opgaveformulier

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.