Strijd mee in het Salland Toernooi.

De organisatie van het Het Salland Toernooi is in handen van 9 Sallandse schietverenigingen..Per seizoen worden er 6 wedstrijden geschoten volgens het reglement van de BTLS. Van deze 6 wedstrijden moeten er minimaal 4 geschoten zijn om mee te tellen voor de prijzen. Bij meer dan 4 wedstrijden tellen de hoogste 4 scores

Korpsen tellen mee als er net als bij persoonlijk, minimaal 4 wedstrijden zijn geschoten. Korpsen hoeven niet samengesteld te zijn door steeds dezelfde 3 schutters en worden ingedeeld naar de hoogst gekwalificeerde schutter.

Het Salland Toernooi / verenigings gemiddelde telt voor klassering van de schutter.
Indien geen gemiddelde dan automatisch H klasse en na twee wedstrijden herklassering.

Uitslagen-Salland-Toernooi

Deelnemende verenigingen: