1e Recreanten avond

Vrijdagavond 5 februari heeft de 1e recreanten avond plaatsgevonden. Aan deze avond hebben 9 mensen deelgenomen verdeel in 2 groepen. Bij binnenkomst is er gestart met een drankje en heeft iedere groep uitleg gehad over het wapen, het gebruik van het wapen en de stand van de schutter.

Vervolgens heeft iedereen een aantal proefkaarten geschoten om te kunnen wennen aan het geweer en om het verschil te ervaren tussen het schieten uit vrije hand en opgelegd schieten.

Beide groepen hebben er voor gekozen om vervolgens een mini competitie te schieten. In deze mini competitie zijn 5 zogenaamde “5 rozen kaarten” geschoten. Na het opmaken van de score bleken de resultaten erg dicht bij elkaar te liggen. In het 2e team was zelfs sprake van een gedeelde 1e plaats.

Om te zien wie die avond veel geluk had is er na de competitie ook nog geschoten op een gelukskaart. Bij deze kaart wordt 5x geschoten en is niet zichtbaar welke score bij welk vakje hoort.

Tot slot is er onder het genot van een drankje door de deelnemers nog nagepraat over de resultaten en kunnen we spreken over een bijzonder geslaagde recreanten avond.

De volgende recreanten avond staat gepland op: vrijdagavond 4 maart.
Wil je er ook bij zijn geef je dan even op via het formulier op onze recreanten avond pagina.

IMG_0081

IMG_0083

IMG_0091

Meer foto’s van deze avond zijn te vinden in ons foto album