De schietsportvereniginSVopeningg De Treffer is opgericht op 2 juni 1967 door Henk Schutte en Henk van Leussen. Direct bij aanvang was de belangstelling al groot en melden zich 15 leden. Op 20 mei 1975 kreeg de vereniging onder nr. 52 een Koninklijke erkenning. Sinds 22 oktober 1976 is de verenging ingeschreven onder nr. V 59.003 in het Verenigingenregister bij de Kamer van Koophandel te Zwolle.

De vereniging heeft inmiddels vele locaties gehad. Er is gestart aan de Dorpsstraat met 2 schietbanen. Aangezien het al snel te klein werd is de vereniging verhuisd naar het ruimere gebouw “Vrede” en vervolgens naar café/bakkerij Jan Bosch aan de Canadastraat.

Vervolgens is er verhuisd naar de Vlaminckhorstweg waar het aantal banen inmiddels is uitgegroeid naar 6. Hier is tot 1994 geschoten. In 1994 heeft deze locatie plaats moeten maken voor woningbouw en is de vereniging 14 jaar te gast geweest bij LSV in Lemele.

Na 14 jaar komt de vereniging dan weer terug in Heino. De vereniging krijgt de beschikking over de voormalige kleedkamers van de HHZD. Deze worden met vereende krachten verbouwd en er worden 7 schietbanen gerealiseerd.

Momenteel zijn wij aangesloten bij de Bond van Twentse Lucht Schietsport (www.btls.nl). De onderleeftijdsgrens is nu 12 jaar en voor senioren vanaf 55 jr.is er een veteranenklasse waarin opgelegd wordt geschoten. Ook is er een open klasse waarin ook opgelegd wordt geschoten. Een serie bestaat uit 40 schoten behalve jeugd en veteranen die doen 20 schoten ex. proefschoten.

Onze vereniging bestaat momenteel uit 20 leden waarvan het merendeel actieve schutters zijn.
Ons jongste lid is 14 jr. en de oudste actieve, Henk van Leussen, is 76 jr en al meer dan 40 jr lid.

 

Lid worden?

Lid worden kan vanaf 12 jaar. De contributie bedraagt €100.00 en voor jeugdleden tot 16 jr. €80.00.
Dit is inclusief  kaarten en kogels, contributie BTLS en verzekering.

Klik hier om u aan te melden