Te gast: De Veldslovers

Vrijdag 24 maart hebben wij buurtvereniging “De Veldslovers” mogen ontvangen. En wie de buurtvereniging kent weet dat dit geen kleine groep is. Maar liefst 46 mannen en vrouwen hadden zich aangemeld voor dit feest. Om al deze gasten op een goede manier te kunnen ontvangen en te kunnen bedienen hebben wij de hulp ingeroepen van Roelfs Party Service. Hierdoor hebben wij ons als schietvereniging kunnen richten op de schiet activiteiten deze avond.

Al om 19:15 stroomden de eerste gasten binnen en direct vanaf het begin zat de stemming er goed in. Iedereen had er zin in en velen dachten er wel even met de hoogste score van door te kunnen gaan. Dit bleek voor sommigen toch lastiger dan verwacht maar de gezelligheid was er niet minder om.

Uiteindelijk is de hoofdprijs in de categorie “jeugd” gewonnen door Timo met 61 punten. De hoofdprijs in de categorie “veteranen” en beste schutter algemeen is gewonnen door “Paul”. Uiteraard dient dit nog uitgebreid nabesproken en gevierd te worden. Oftewel, ook na de prijsuitreiking is het nog lang gezellig geweest en kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond.